home Meny close
menu Meny

En hyllest til badekaret!

Jeg er nødt til å be kunden tenke seg om én gang til når de forteller at badekaret skal ut! Flere ganger har jeg opplevd at de angret seg i ettertid. Det er så lett å tenke at det gamle emaljebadekaret, som de kun brukte da barna var små, det skal de ikke ha nå som de skal få seg et nytt bad. Enda det finnes mange andre fine kar! Men ikke alle er badekarmennesker, selvfølgelig!
Squaro Edge 12 i fargen Ocean

Squaro Edge 12 i fargen Ocean, fra Villeroy & Boch

Det handler om å finne det lille pusterommet, tenker jeg. Og for meg har det i alle år vært å ta et varmt, langt og velduftende bad – enten fordi det har vært en tøff dag på jobb eller en stri dag med unger og logistikk som ikke alltid gikk opp. Jeg har som regel tatt et kveldsbad, mens han jeg er gift med valgte å stå opp kl 5 om morgenen da ungene var små, for å få sin timeout i badekaret.
Denne modellen heter My Nature

Denne modellen heter My Nature

Badekaret har for vår familie vært det viktigste produktet i baderommet i alle år! Og hvor vi enn har flyttet, så måtte vi ha bad med badekar. Det er i badekaret jeg har hatt de store drømmene! Jeg har drømt at jeg en dag skal kjøpe meg en kabriolet, jeg har drømt om «den röda stugan» i Sverige, om å flytte i leilighet når ungene forlater redet, om å starte eget firma og enda litt til. Jeg drømmer eller tenker at jeg allerede har disse tingene jeg ønsker meg – at jeg allerede er der. Og når badevannet begynner å bli kaldt, og skummet har fordunstet, da kommer virkeligheten tilbake og drømmene blekner. Jeg har faktisk oppnådd mye av det jeg tidligere har drømt om. Loven om tiltrekning? Jeg vet ikke. Nå er det nye drømmer som gjelder – så får vi se.
Min favoritt - La Belle frittstående badekar fra Villeroy & Boch

Min favoritt - La Belle frittstående badekar fra Villeroy & Boch

Vi er i slutten av mars og i dag har vi den varmeste dagen så langt her på Østlandet. Jeg vet at badekaret vårt nå skal inn i en dvale. Vi bruker det ikke så mye i sommerhalvåret. Men når høsten kommer, når det begynner å skumre etter middagen og du tenner de første stearinlysene – på den tiden er det tid for å synke ned i karet igjen og drømme videre. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke ville vært der jeg er i dag uten badekaret <3 Med hilsen fra Anita Meian