home Meny close
menu Meny

Hvilken stil skal du ha på badet?

Har du ikke en gjennomgående stil i boligen din? Ikke jeg heller! Hos meg er det en lett blanding av litt forskjellig, men jeg har alltid vært svak for engelsk, klassisk interiør. Og jeg er nok litt romantisk av meg også! Men tenk så heldige vi er! I dag er det helt innafor å skape sin egen personlige stil! Og et fint navn har det også fått: Eklektisk stil! (Pass på så du får med deg alle bokstavene :D)  
Frittstående badekar i emaljert stål fra Gustavsberg. Finnes i hvitt eller sort.

Frittstående badekar i emaljert stål fra Gustavsberg. Finnes i hvitt eller sort.

Det er ikke alltid at produktene bestemmer stilen. For meg har et badekar med løveføtter vært noe jeg forbinder med et romantisk bad, men på bildet over ser vi at dette ikke stemmer. Materialer, farger og detaljene rundt produktene skaper ofte den spennende og personlige stilen. Er du den som tør? Å bruke farger i hjemmet ditt? Jeg har alltid beundret dere som bruker sterke farger, enten i hjemmet eller på klærne dere bruker! Selv har jeg dristet meg til en rød ørelappstol. Farger gir hverdagsglede! I de årene jeg solgte baderomsmøbler, gikk det lang tid mellom hver kunde som våget! «Det skal være nøytralt og klassisk, så kan vi heller eksperimentere med fargerike håndklær!» forteller de meg. Men de såkalte fargerike håndklærne var ofte grå eller beige…
Jeg elsker dette bildet! Badekaret Squaro Edge 12 fra Villeroy & Boch leveres i mange farger.

Jeg elsker dette bildet! Badekaret Squaro Edge 12 fra Villeroy & Boch leveres i mange farger.

Hvis du er en av de som planlegger nytt bad, vil jeg anbefale deg å vurdere om kanskje én eller to av veggene skal ha en kontrastfarge. Eller kanskje bare deler av en vegg? Nå som det finnes våtromsmaling på markedet, gir dette spennende muligheter! Om noen år kan du bare male over om du blir lei! Genialt, spør du meg! Et annet alternativ kan være å velge ett produkt i en farge du liker! Det gir et kult inntrykk å ta opp denne kontrastfargen med tekstiler eller annet dekor i rommet.
Toppmonterte Artis servanter fra Villeroy & Boch kan bestilles i mange spreke farger.

Toppmonterte Artis servanter fra Villeroy & Boch kan bestilles i mange spreke farger.

Uansett hva du ender opp med på ditt bad, så vil jeg bare understreke at det viktigste er hva DU liker! Ta deg god tid med planleggingen – sortér ut det du i hvert fall ikke liker! Da blir det etter hvert lettere å ta et valg! Med hilsen fra Anita Meian