home Meny close
menu Meny

Hvorfor velge håndklær i lin?

De siste 2-3 årene har jeg blitt stor fan av linprodukter, både til klær og interiør. Den avslappende og litt bohemaktige looken er råkul, samtidig som den kan gi inntrykk av en klassisk og elegant stil også! F.eks. en lindress, superlekker både til mann og kvinne, og den skal være litt krøllete.
Lin minner meg også om sommer! Sommeren var på hell da jeg oppdaget linhåndklær for første gang. Vi bodde på hotell Axel Guldsmeden i København. -Et hotell for miljøbevisste reisende, sier de selv. Et fantastisk deilig sted, sentralt i den store byen, og med ubeskrivelig god mat og vin. Rommene hadde en romantisk himmelseng, og på badet hang det noen tynne, krøllete duker. Jeg husker jeg tenkte - dette kan man umulig bli tørr av? Men jeg kunne ikke tatt mer feil! Nå forstod jeg meningen med ordet absorberende :) Dette håndkleet trakk virkelig til seg vannet da jeg tørket meg etter en dusj! Om du skal til København vil jeg varmt anbefale dette hotellet. Ta en titt på hjemmesiden - og nyt lyden av fuglesang.

Etter dette måtte jeg bare finne de rette linproduktene til Fine Bad. På Oslo Design Fair fant jeg det jeg lette etter: De fineste kvaliteter av ull og lin fra finske Lapuan Kankurit. En familiebedrift som i 100 år har levert varer av høy kvalitet.
Om du bryr deg om naturen, kan vi gi deg minst 3 gode grunner til å benytte lin:
  • Du sparer grunnvann fordi den ikke behøver å vannes
  • Den benytter seg av regnvann for å vokse
  • Allergivennlig, fordi den ikke tiltrekker seg støv

Ditt nye badehåndkle i lin blir din nye reisekamerat:
  • Stort nok til å ligge på
  • Lite nok til å få plass i strandvesken
  • Tynt nok til å tørke raskt i sola
  • Lett nok uten ekstra vekt i kofferten

Med hilsen Anita fra Fine Bad