home Meny close
menu Meny

Om Fine Bad

Vår nettbutikk kan både inspirere deg og tilby kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer til rabatterte priser. Og vi har mye lekkert tilbehør å friste med, slik at sluttresultatet får den berømte prikken over i'en.

Fine Bad ble etablert i januar 2016, og er et resultat av en gammel drøm om å starte eget firma!

Portrett 2      logo fine bad

Mitt navn er Anita Meian og jeg ønsker å nå fram til deg som skal pusse opp badet. Eller du skal bygge nytt bad! Jeg er godt over gjennomsnittet interessert i toaletter og badekar og annet fint utstyr til bad, og etter 17 år i vvs-bransjen ønsker jeg å dele med deg alt jeg har lært om innredning av bad.

De siste 5 årene før jeg startet eget, jobbet jeg hos leverandøren Villeroy & Boch Norge AS, hvor jeg solgte fantastiske baderomsmøbler fra Villeroy & Boch og Gustavsberg til rørlegger og grossist. Da jeg etablerte Fine Bad, var jeg ikke i tvil om at jeg ønsket disse kvalitetsgode produktene med meg videre! I tillegg valgte jeg også Macro Design, som er en svensk produsent av bl.a. meget gode dusjløsninger!

Jeg elsker å snakke bad! Og jeg har stor glede av å gjøre det lettere for deg under planleggingen, ved alle forberedelser, gjennom innkjøp av produkter, og ikke minst underveis i prosjektet. Du kan også få designet det nye badet ditt hos meg om du ønsker. Uansett om du vil ha mye eller lite hjelp, ta kontakt og slå av en uformell prat. 

Fine Bad har en nettbutikk som både kan inspirere deg og tilby kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer til rabatterte priser. I nettbutikken er det også mye lekkert tilbehør, slik at sluttresultatet får den berømte prikken over i'en.

Fine Bad holder til i Åsveien 2, Sætre i Hurum, Buskerud. Her er det kontor, lager og et lite showrom. Baderomsmøbler og tolatter etc bestilles gjennom grossist, og disse varene lagerføres der eller hos leverandørene og leveres rett til kunden.

I noen tilfeller produseres baderomsmøblene først når din unike bestilling ligger på bordet hos fabrikken. Dette kalles for spesialbestillinger, og er helt spesielle produksjoner og sammensetninger som lages kun til deg og dine! Disse varene er det dessverre ikke mulig å avbestille eller returnere. Dette vil stå beskrevet under produktbeskrivelsen med følgende tegn: *)

Ring meg når spørsmålene dukker opp, eller send noen ord på epost! Ta gjerne kontakt for å avtale tid til en baderomsprat :) Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Tlf 47 999 777     *     post@finebad.no

 

Med hilsen fra Anita hos Fine Bad


Logo Fine Bad   Logo Gustavsberg   Logo V&B    Logo Macro

 

Følg Fine Bad AS