home Meny close
menu Meny

Kjøpsvilkår

Her kan du få et innblikk i hvordan Fine Bad håndterer bestillinger, returer og reklamasjoner. Her finner du standard tekster, som selvfølgelig gjelder slik som de står, men vi ønsker å presisere at om du er i tvil om hva som gjelder, så ringer du oss eller sender noen ord på epost. Kommunikasjon er ofte et godt utgangspunkt for at saker og ting løser seg! Tlf 47999777 eller post@finebad.no.

Hei! 

Her kan du få et innblikk i hvordan Fine Bad håndterer bestillinger og returer / reklamasjoner. Dette er standard tekster, som selvfølgelig gjelder slik som de står, men vi ønsker å presisere at om du er i tvil om hva som gjelder - så ringer du oss eller sender noen ord på mail. Kommunikasjon er ofte et godt utgangspunkt for at saker og ting løser seg! Tlf 47 999 777 eller post@finebad.no.

Produktinformasjon og pris

Produktinformasjon

Produktene fra finebad.no kommer fra anerkjente leverandører, som er spesielt kjent for sin høye kvalitet. I tillegg har leverandørene lang fartstid bak seg og gode tradisjoner på å levere premium produkter. Dette gir trygghet til oss og til deg.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises inklusiv merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen er utført og inkluderer alle utgifter forbundet med porto eller frakt. Finebad.no har ingen ekspedisjonsgebyr.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varen / tjenester på siden. Bilder kan fravike fra virkeligheten vedrørende riktig fargenyanse, og i noen tilfeller er det fargeavvik mellom leverandørens og Fine Bad sine egne bilder. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel! Tlf 47 999 777 eller post@finebad.no.

Salgs- og leveringsbetingelser

Alle ordre vil bli behandlet samme dag, senest 1 virkedag etter mottatt bestilling. Du vil få en ordrebekreftelse på mail som viser antatt leveringsdato og hvordan varene blir sendt. Om du ikke mottar ordrebekreftelse, har ikke bestillingen gått igjennom.

Ordre på baderomsmøbler kvalitetssikres før de sendes videre til grossist. Det betyr at vi ser igjennom den samlede utstyrsbestillingen for å avdekke om det varierer på møbelfarger. I så fall sjekker vi med kunden om dette er gjort bevisst. Ordrebekreftelse med antatt leveringsdato sendes kunden på mail.

Ordre på spesialbestillinger følges opp av Fine Bad mot produsent frem til levering. Eventuelle forsinkelser som avdekkes vil bli meldt til kunden så raskt som mulig.

Dersom det er tomt for en vare, vil du få mail om dette med spørsmål om du vil vente eller annullere bestillingen.

Vær vennlig å sammenligne ordrebekreftelsen mot din bestilling, og ta kontakt så raskt som mulig om du avdekker avvik! Tlf 47 999 777 eller post@finebad.no.

Leveranse

Tilbehørsvarene sendes fra oss samme dag eller 1 virkedag etter at bestillingen er mottatt. Dette gjelder tilbehør som er lagerført hos Fine Bad. Disse varene sendes som klimanøytral servicepakke og kan hentes på postkontoret. Dette er pakker du kan spore. Uavhentede pakker blir belastet med et retur- og administrasjonsgebyr på kr 249,-.

Varene som vi bestiller hos grossist eller leverandør, vil bli ekspedert 1-2 virkedager etter din bestilling. Det er behov for at du eller en annen person er tilstede ved mottak av baderomsmøbler eller annet større utstyr som kommer på pall. Det kommer beskjed en dag i forveien på mobilnummeret som er oppgitt ved bestilling. I de aller fleste tilfeller vil baderomsmøbler og toalett bli levert på europall. Dusj og badekar blir levert på langpall.

Om vareleveransen bærer preg av ødelagt emballasje ved mottak, vil vi sette stor pris på om du kan ta bilder og gi beskjed til sjåføren om den skadede emballasjen. Så snart det er anledning må varen med skadet emballasje pakkes opp og sjekkes om behov for reklamasjon er tilstede. På denne måten får vi en raskere og enklere saksgang i arbeidet med å få erstattet det som er ødelagt.

Retur av varer

Avbestilling

Spesialbestillinger kan ikke avbestilles eller returneres. Dette står tydelig beskrevet i produktbeskrivelsen. Spesialbestillinger er helt unike varer som produseres etter ditt ønske / din bestilling. De lagerføres hverken av produsent eller grossist / leverandør. Dersom du ønsker å avbestille andre varer, må dette gjøres innen 14 dager etter mottak. Se avsnitt om Angrerett.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel eller skade på varen, må du så raskt som mulig etter at du oppdaget den, gi Fine Bad skriftlig beskjed om dette på mail eller brev. Fine Bad vil da gi deg beskjed om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Om vareleveransen bærer preg av ødelagt emballasje ved mottak, vil vi sette stor pris på om du kan ta bilder og gi beskjed til sjåføren om den skadede emballasjen, dersom du fikk levering på pall. Så snart det er anledning må varen med den skadede emballasjen pakkes opp og sjekkes om behov for reklamasjon er tilstede. På denne måten får vi en raskere og enklere saksgang i arbeidet med å få erstattet den ødelagte varen.

Angrerett

Ifølge angrerettloven gjelder angreretten fra den dagen du mottok varen og 14 dager fremover. Dersom vareleveransen blir levert ved flere forsendelser, gjelder retten fra den dag du mottar den siste varen. Om den 14. dagen faller på en helg, utsettes fristen til første virkedag.

Angreretten gjelder ikke ved Spesialbestillinger. Spesialbestillinger er helt unike varer som produseres etter ditt ønske / din bestilling og ligger ikke lagerført hos produsent eller leverandør. Disse varene er merket med *) i produktbeskrivelsen.

Dersom du vil angre på kjøp av varer, melder du fra om dette til Fine Bad enten ved å sende utfylt angreskjema eller melde fra på annen skriftlig måte. Ved benyttelse av mail eller sms, vil du få en skriftlig bekreftelse fra Fine Bad. Deretter sender du varen i retur til Fine Bad, så raskt som mulig eller senest 14 dager etter at du meldte fra om å benytte angreretten. Du betaler selv returporto. Når Fine Bad mottar varen, vil du få tilbakeført totalbeløpet for varen. Dersom du håndterer varen feil eller dårlig, kan Fine Bad kreve erstatning av verdireduksjon.

Dersom du ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på mail, utvides angrefristen til 12 måneder. Dersom Fine Bad gir deg opplysninger om angreretten innen 12 måneder, gjelder angrefristen fra den dagen du mottok disse opplysningene. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med Fine Bad sin infornasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp. Salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.