home Meny close
menu Meny

Tilbehør til bad

Tilbehøret bestemmer ofte hvilken stil du liker, og hvilke farger som gjør deg godt! Du har kanskje tenkt over det, at fargene påvirker oss enten vi er det bevisst eller ikke. Finebad.no har foreløpig funnet et lite utvalg med håndklær, badekåper og annet tilbehør fra leverandører som har et fantastisk utvalg å by på. Flere produkter vil komme utover høsten.

Möve har siden starten i 1927 etablert seg som en internasjonal og sofistikert merkevare over store deler av verden. Det familieeide selskapet på tredje generasjon produserer høykvalitets tekstiler på sitt produksjonsanlegg i Tyskland, og kombinerer lang tradisjon og kvalitet med moderne design og tekstil innovasjoner. Ved siden av frottéhåndklær og badekåper finnes det også et bredt utvalg av matchende baderomstilbehør.

Lapuan Kankurit er en finsk familiebedrift som siden 1917 og i fire generasjoner har produsert nydelige lin- og ulltekstiler av høyeste kvalitet. Og selv etter snart 100 år er grunntanken fortsatt den samme: Gjøre alt selv helt fra grunnen, og bare det beste er godt nok! Bak de fremgangsrike produktene finnes den seneste veveteknikken, topp designere, profesjonelt personale og en ansvarlig innstilling til å ivareta miljøet og menneskene hvor både natur og tradisjon respekteres.

Molly Marais (uttales Molly Maré) er et nytt dansk interiør varemerke med en spesiell sans for design, mønster og detaljer. Deres oppgave er å kombinere moderne, skandinavisk design med en oppsiktsvekkende, sofistikert og feminin følelse og utseende. Deres produkter fremstår som en harmonisk fusjon mellom fransk vintage og nordisk enkelhet. De har tro på at forskjellen ligger i detaljene, og det er oppmerksomheten rundt detaljene som er drivkraften bak Molly Marais.

Utvalget av kroker og knagger har vi valgt fra Gustavsberg, Macro Design og Villeroy & Boch. De utfyller hverandre på design, farger og priser, alt til beste kvalitet!

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 12 av totalt 52
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 12 av totalt 52
per side
Desc