home Meny close
menu Meny

Venticello Vask med skuffer 100 fra Villeroy & Boch

Varekode: A92601-K
  • Bredde x høyde x dybde = 1000 x 610 x 500 mm
  • Heldekkende porselensservant
  • Velg mellom Hvit eller Hvit C+ porselensfarge
  • C+ står for Ceramicplus og er en overflatebehandling av porselenet
  • C+ gjør at smuss og kalk ikke får feste
  • C+ medfører til raskere og enklere rengjøring


Servantskap med 2 skuffer som inneholder 3 skillevegger i glass, 2 tilbehørsbokser og håndtak i krom

OBS! Du kan bestille håndtak i kobber, hvit, grå eller blå, men da blir dette en spesialbestilling med leveringstid på 8-10 uker (kan ikke avbestilles eller returneres). Gi i så fall beskjed om dette på post@finebad.no.

Velg mellom 14 møbelfarger *)
Fargene Hvit Høyglans, Grå Høyglans, Alm Impresso, Glass Glossy Grey, Glass Glossy White, Glass Terra og Glass Sort leveres på 2-3 uker

*) Fargene Santana Oak, Terra Matt, Stone Grey, White Wood, Eik Grafitt, Matt Hvit og Sort Matt Lakk er spesialbestillinger og leveres på 8-10 uker (kan ikke avbestilles eller returneres).

kr 16 890,00

Lagerstatus: Bestillingsvare med leveringstid 2-3 uker

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Venticello Collection er det enkle svaret på perfekt funksjonalitet til badet. Villeroy & Boch har kompetansen til å produsere porselen med en ekstrem høy kvalitet. De fine vaskene kombinerer design og funksjon: en høyde på kun 18 mm gir et lett og elegant utseende, og kulpens dybde på 120 mm betyr at ingen kompromisser må gjøres når det gjelder funksjonalitet. Toalettene er utstyrt med DirectFlush-teknologi og er raske og enkle å rengjøre takket være den smarte designen. Med Venticello får badet nytten av en moderne slank design med høy funksjonalitet.

I tillegg til å gjenspeile de nyeste trender innen baderomsdesign, kan Venticello-serien også brukes til å reflektere husets individuelle ønsker med hensyn til stil. Dessuten er møblene i samlingen også tilgjengelig i et stort utvalg av størrelser og farger. Deres lette estetiske og funksjonelle interiør symboliserer kreativitet og intelligent bruk av hvert rom.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Venticello Vask med skuffer 100 fra Villeroy & Boch