home Meny close
menu Meny

Baderomsservice

SKAL DU PUSSE OPP BADET? Her finner du hjelpen du trenger!

LEGATO

BESTILL ET HJEMMEBESØK! Om du bor i Asker, Bærum, Drammen eller omegn. Jeg hører gjerne om dine baderomsplaner, om hva du kunne tenke deg, om hvem som skal bruke badet og hva dere liker av farger og materialer. Deretter sender jeg et tilbud på hva jeg kan bidra med.

Mitt navn er Anita Meian og jeg har jobbet med bad siden 2001. Jeg har hatt mange forskjellige roller i denne bransjen og elsker å bruke kunnskapen min til å hjelpe deg som skal pusse opp det gamle badet! På et hjemmebesøk kan du og jeg prate bad, og du kan spørre meg om alt du lurer på! Send en mail til post@finebad.no, så forteller jeg deg hva konsulenttjenesten koster!

artis

 

BESTILL ET NYTT DESIGN! Det kan være vanskelig å se for seg hvordan det nye badet skal bli. Jeg hjelper deg gjerne med å designe ditt nye bad, skreddersydd til deg og din familie. Send meg en målsatt skisse på post@finebad.no og si litt om hva du liker og hva du kunne tenke deg på ditt nye bad. Jeg kommer tilbake til deg og forteller deg hva det vil koste.

hommage

 

BESTILL EN KONSULENT! Har du allerede skaffet deg fagfolk som skal ta badet ditt? Vurderer du å styre prosjektet selv? Jeg kommer gjerne og bidrar med min kompetanse om du kun har behov for noen timers hjelp underveis. 

subway 2.0

 

BESTILL ET GRATISKURS! Vår og sommer 2018 jobbes det med å lage et onlinekurs her hos Fine Bad. Et onlinekurs som tar deg gjennom den viktige planleggingen og forberedelsene når du skal bygge nytt bad. I denne anledningen har vi lansert et gratiskurs med en liten smakebit av selve onlinekurset. Ta kontakt på post@finebad.no om du ønsker gratiskurset tilsendt!