home Meny close
menu Meny

Baderomsservice

SKAL DU PUSSE OPP BADET? Her finner du hjelpen du trenger!

LEGATO

BESTILL ET HJEMMEBESØK! Om du bor i Asker, Bærum, Drammen eller omegn. Jeg hører gjerne om dine baderomsplaner, om hva du kunne tenke deg, om hvem som skal bruke badet og hva dere liker av farger og materialer. Deretter sender jeg et tilbud på hva jeg kan bidra med.

Mitt navn er Anita Meian og jeg har jobbet med bad siden 2001. Jeg har hatt mange forskjellige roller i denne bransjen og elsker å bruke kunnskapen min til å hjelpe deg som skal pusse opp det gamle badet! På et hjemmebesøk kan du og jeg prate bad, og du kan spørre meg om alt du lurer på! Send en mail til post@finebad.no, så forteller jeg deg hva konsulenttjenesten koster!

artis

 

BESTILL EN TEGNING! Det kan være vanskelig å se for seg hvordan det nye badet skal bli. Jeg hjelper deg gjerne med å designe ditt nye bad, skreddersydd til deg og din familie. Send meg en målsatt skisse på post@finebad.no og si litt om hva du liker og hva du kunne tenke deg på ditt nye bad. Jeg kommer tilbake til deg og forteller deg hva det vil koste.

hommage

 

BESTILL EN KONSULENT! Har du allerede skaffet deg fagfolk som skal ta badet ditt? Vurderer du å styre prosjektet selv? Jeg kommer gjerne og bidrar med min kompetanse om du kun har behov for noen timers hjelp underveis. 

subway 2.0

 

BESTILL EN PROSJEKTLEDER! Når det skorter på tid og du ser det er et hav av ting du skal ta stilling til, da kan Fine Bad bli din samarbeidspartner og prosjektleder og gjøre hele jobben for deg! Gi oss litt av din tid i planleggingsfasen, still opp på et gjennomgangsmøte hvor vi presenterer våre idèer og overlat deretter arbeidet til Fine Bad og våre samarbeidspartnere. Ca 5 uker etter oppstart kan du nyte og glede deg over et nytt og fresht bad!